Na tekmi B reprezentanc boljši Slovenci

Moška članska B-reprezentanca se z gostovanja v Stari Pazovi vrača z visoko zmago. Srbsko B-reprezentanco je na prijateljskem obračunu ugnala z 38:27 (24:15).


Mladi Slovenci so obračun na severu Srbije začeli brezkompromisno ter z zadetkoma Tima Cokana in vmesnim Timoteja Grmška po treh minutah vodili s 3:0. Srbi so v nadaljevanju v istem časovnem obdobju rezultat hitro poravnali, v osmi minuti pa prvič povedli (6:5). 

Gostitelji so rezultat zadnjič poravnali v 12. minuti (9:9), nato pa so Slovenci prestavili v višjo prestavo ter stopili v ospredje. Do 24. minute so z ekipno igro napravili delni niz 10:2 za vodstvo z 19:12, lepo prednost pa v nadaljevanju suvereno zadržali. Polčas so dobili s 24:15, Srbiji pa se do konca tekme na bližje kot osem zadetkov zaostanka ni uspelo približati, četudi so imeli pri rezultatu 21:29 v 40. minuti na igrišču igralca več.

B-reprezentanco Slovenije so v Srbiji tvorili vratarja Gal Gaberšek in Alen Skledar, krilni igralci Staš Slatinek JovičićUrban PippMatic PippTim Cokan, zunanji igralci Uroš MilićevićMatevž ŽagarPeter ŠiškoTilen StrmljanMarko KotarGrega Krečič in Timotej Grmšek ter krožni napadalci Darko StojnićJernej Drobež in Lan Grbić.

 

PRIPRAVLJALNA TEKMA ČLANSKE B-REPREZENTANCE

Četrtek, 29. decembra:
SRBIJA B : SLOVENIJA B 38:27 (24:15)
Slovenija: 
Cokan 10, M. Pipp 5, Krečič 4, Strmljan 3, Grbić 3, Grmšek 3, Drobež 2, Žagar 2, U. Pipp 2, Slatinek Jovičić 2, Kotar 1, Šiško 1, Stojnić, Milićević, Gaberšek, Skledar.

Komentarji