Najboljši igralec 10. kroga končnice za obstanek lige NLB

V zadnjem krogu končnice za obstanek lige NLB sta se na prvi tekmi na zadnjem “cvičkovem” derbiju udarila Trebnje in Krka. Tekma favoritov za osvojitev prvih mest v končnici za obstanek se je končala z zmago Trebanjcev. Dobova je presenetila na gostovanju v Ormožu in se z zmago zavihtela na odlično drugo mesto končnice za obstanek. Zadnja tekma pa je bila odigrana v Dolu pri Hrastniku. Obračun Dola in Sviša se je končal z zmago gostov, ki so sezono sklenili z zmago in desetim osvojenim točkam v končnici a obstanek.


Na Dolenjskem derbiju se je izkazal mladi in talentirani Luka Klemenčič. Klemenčič je sicer večino sezone odigral v mladinski kategoriji, a je na petkovi tekmi dobil priložnosti in jo izkoristil z odlično igro in šestimi zadetki.

Na tekmi med Trebnjem in Krko je breme za zmago nosil Marko Kotar, ki je s šestimi zadetki pripomogel veliko k zadnji domači zmagi v letošnji sezoni 1. NLB lige.

Na gostovanju Sviša v Dolu je odlično odigral levokrilni igralec Timotej Knez. Mladi desničar je na tekmi v Dolu dosegel 6 zadetkov in bil najboljši strelec svoje ekipe.

Komentarji