Najboljši igralec 8. kroga končnice za obstanek lige NLB

V osmem krogu končnice za obstanek lige NLB smo dobili predčasnega zmagovalca. To je RK Trimo Trebnje, ki je na domačih tleh z 32 : 26 premegalo Ormož. Presenečenje pa so pripravili Dolani, ki so v domači dvorani prišli do točke proti favorizirani Krki. Zadnjo tekmo 8. kroga sta odigrala Sviš in Dobova. Dobova je v gosteh zanesljivo premagala rokometaše Sviša in za tretje uvrščenim Ormožom zaostaja le še eno točko.


Na tekmi med Trebnjem in Ormožom je odlično odigral mladi Lan Grbić. Kadetski reprezentant in nekdanji član nekdanje Krim Olimpije se je na zadnjih dveh tekmah izkazal tako v obrambi kot tudi v napadu. Gre za obetavnega igralca na položaju krožnega napadalca. Na včerajšnji tekmi proti Ormožu je dosegel 6 golov.

V domači dvorani je na tekmi med Dolom in Krko blestel Klemen Brilej. Desni krilni igralec je vratarja Krke uspešno premagal 9-krat in bil najboljši strelec tekme.

Na tekmi med Svišem in Dobovo, ki so jo zanesljivo dobili rokometaši Dobove se je odlično izkazal organizator igre pri Dobovi Marko Sintič. 21-letni igralec Dobove je včeraj dosegel 8 golov.

Komentarji