Najboljši igralec 8. kroga končnice za prvaka lige NLB

8. krog končnice za prvaka lige NLB je bil odigran včeraj. Na derbiju med Celjani in Ribnico so slavili prvi, ki so si na domačem terenu dva kroga pred koncem zagotovili naslov državnih prvakov. Velenjčani so odpotovali v Koper, kjer so z visoko razliko ugnali Primorce. RD Urbanescape Loka je gostila Mariborčane in s prepričljivo predstavo ugnala goste.


Na derbiju med Celjani in rokometaši Ribnice se je izkazal mladi slovenski mladinski reprezentant Domen Makuc. Primorec je v odločilnih situacijah prevzemal odgovornost in z odlično vizijo pripravljal strele svojim soigralcem.

Na tekmi v Kopru je blestel vratar Velenja Emir Taletović, ki ima odlično sezono. Na tekmo vedno zbere vsaj 10 obramb, v letošnji sezoni pa je eden glavnih adutov Šaleškega kluba. Na včerajšnji tekmi proti Kopru je zbral 13 obramb.

Presenetljiva zmaga Urbanescape Loke nad Mariborčanim je zagotovo senzacija osmega kroga končnice za prvaka. Na tekmi med zadnje uvrščeno ekipo Loke in četrto uvrščene ekipe Maribora je izjemno partijo odigral igralec Loke Grega Jamnik, ki je mrežo Štajercev zatresel 10-krat.

Komentarji