Najboljši posamezniki lige NLB v sezoni 2018/19

V najmočnejšem rokometnem tekmovanju v Sloveniji so naslov državnih prvakov osvojili rokometaši Rokometnega Kluba Celja Pivovarne Laško. Po končani sezoni lige NLB številni rokometaši že uživajo na zasluženem dopustu, zdaj pa ste na vrsti vi, drage bralke in bralci. Ob koncu aktualne sezone smo v sodelovanju s priznanim slovenskim medijem DELO pripravili glasovanje najboljših posameznikov v ligi NLB sezone 2018/19.


Sezona 2018/19 je bila v slovenskem rokometu izredno pestra. Videli smo veliko presenečenj, odstopov, tako v večjih kot tudi v manjših slovenskih prvoligaških klubih. Skalp superpokalnih zmagovalcev so Celjanom odvzeli rokometaši novomeške Krke, pokalni zmagovalci pa so postali Velenjčani.

V sodelovanju s priznanim slovenskim časopisom DELO pa smo ob koncu aktualne sezone pripravili glasovanje igralcev in trenerjev, ki so v sezoni 2018/19 pustili največji pečat. V izboru prevladujejo igralci Celja, Velenja, Ribnice in Kopra, ki so krojili vrh slovenskega prvoligaškega rokometa. Glasujete lahko za vsako pozicijo, prav tako pa smo v glasovanje dodali izbor za najboljšega mladega igralca in najboljšega trenerja.

Glasovanje bo potekalo do konca meseca junija, ko bomo v nedeljo 30. 6. objavili zmagovalce na vsakem položaju.

Izbor najboljših posameznikov po pozicijah:

NAJBOLJŠE LEVO KRILO LIGE NLB
NAJBOLJŠEGA LEVEGA ZUNANJEGA LIGE NLB
NAJBOLJŠEGA SREDNJEGA ZUNANJEGA LIGE NLB
NAJBOLJŠEGA DESNEGA ZUNANJEGA LIGE NLB
NAJBOLJŠE DESNO KRILO LIGE NLB
NAJBOLJŠEGA KROŽNEGA NAPADALCA LIGE NLB
NAJBOLJŠEGA VRATARJA LIGE NLB
NAJBOLJŠEGA MLADEGA IGRALCA LIGE NLB
NAJBOLJŠEGA TRENERJA LIGE NLB

Komentarji