Nantes predstavil vratarski tandem za naslednjo sezono!

Kot smo pred tednom dni že poročali na našem portalu, o govoricah o novem vratarskem dvojcu HBC Nantes za naslednjo sezono, je francoski velikan zdaj tudi uradno predstavil vratarski tandem, ki bo sestavljal ekipo Nantesa v naslednji sezoni 2022/2023. Klubu se bosta pridružila mladi Viktor Hallgrimsson in Ivan Pešić.


HBC Nantes je v sporočilu za javnost včeraj razkril vratarski duo za prihajajočo sezono. Francoskemu klubu se bosta pridružila izkušeni hrvaški reprezentant Ivan Pešić in islandski reprezentant Viktor Gisli Hallgrímsson, ki bosta zamenjala Emila Nielsna in Mickaëla Robina. Poleg novice o novem vratarskem tandemu je klub imenoval novega kapetana, Valera Rivero.

Že nekaj časa se je govorilo, da bi naj zdajšnji vratarski tandem Nantesa, Nielsen-Robin, zapustil klub ob izteku pogodbe ob koncu sezone 2021/2022. Klub je našel rešitev za manjko na vratarskem mestu za naslednjo sezono in se dogovoril za prestop Ivana Pešića in enega najobetavnejših mladih vratarjev Vikorja Hallgrimssona. Oba sta podpisala triletno pogodbo.

 

FOTO: HBC Nantes

Komentarji