Nataša Derepasko: “Manjkala je kolektivna igra”

Rokometašice RK Krim Mercator so sinoči zaključile s svojo evropsko sezono. Igralke Vipers Kristiansanda so bili še enkrat več boljše se veselile zmage z rezultatom 33:24 in se tako veselile napredovanje s skupnim izidom 65:49. Tigrice resnejših možnosti za zmago niso imeli, saj so Norvežanke skozi celotno tekmo nadzorovale potek in, ko je bilo treba stopiti na plin so to tudi storile. Tako so se zasluženo uvrstile na zaključni turnir četverice v Budimpešto.


Nataša Derepasko, trenerka RK Krim Mercator: “Tekma je bila težka. Začeli smo preveč nervozno, naredili preveč napak. V drugem polčasu smo se jim približale, a manjše razlike od treh zadetkov, nismo mogle narediti. Manjkala je kolektivna igra. Potrebno je priznati, da je napredovala trenutno boljša ekipa.”

Ana Gros, igralka RK Krim Mercator: “Tekmice so bile na obeh dvobojih boljše. Prva tekma v Ljubljani je bila razlog, da nam je bilo danes težko, saj smo v tekmo stopile s sedmimi zadetki zaostanka. Naredile smo preveč napak, začele nervozno, na trenutke nismo naredile tega, kar smo se v garderobi in na treningih dogovorile, kar so tekmice vsakič kaznovale. Težko je strniti misli po porazu. Čestitke Norvežankam za napredovanje med najboljše štiri ekipe v Evropi.”

FOTO: RK Krim Mercator

Komentarji