Ne samo Ivezić, Slovenj Gradec zapušča tudi PREDSEDNIK LAMPRET???

Danes je na dan prišla novica, da je RK Slovenj Gradec 2011 sporazumno prekinil pogodbo z glavnim trenerjem članske ekipe Slavkom Ivezićem.  Zgodba pa je dobila še dodaten obrat z objavo predsednika Sama Lampreta na njegovem FB profilu. 


Svoj zapis je Samo Lampret začel s pozitivnimi mislimi in pogledom v prihodnost: “Veseli me današnji odziv navijačev in podpornikov po odstopu našega trenerja g. Ivezića, vem, da bomo po umiritvi in razjasnitvi situacije dobili še več iskrenih sodelavcev in podpornikov. Mi ne bomo obupali in klub peljali naprej po poti, za katero menimo, da je pravilna. Še naprej bomo delala v smeri, da bomo v klub lahko v bližnji ali daljni prihodnosti pripeljali še boljše trenerje, tudi za mlajše selekcije,” a je hitro sledil nepričakovan obrat.

“Bom pa kot predsednik po koncu sezone članstvu dal na voljo svoj mandat predsednika,” je zapisal v nadaljevanju in tudi razložil situacijo: “V vsakem primeru pa bomo klub morebitnemu novemu vodstvu predali v roke popolnoma saniran, brez dolgov, le-ti pa so ob nastopu mandata trenutne uprave presegali 30.000 EUR.”

Glede na odziv uradne strani navijaške skupine, ki je Lampretovo objavo podprla s ploskanjem, lahko sklepamo, da se glede sedaj že bivšega trenerja Slovenjgradčanov krešejo mnenja že v sami upravi kluba.

Celoten zapis predsednika slovenjgraškega kluba si lahko preberete spodaj.

 

Komentarji