Nejc Planinc saniral poškodbo, pripravljen je na nadaljevanje

Nej Planinc se je pred 4 leti preselil v Koper, kjer mu je, kot pravi, zelo lepo. V letošnji sezoni ni imel sreče z zdravjem, saj je zaradi poškodbe izpustil večino tekem, a sedaj je to preteklost. No, zdaj, ko bi koprska štiriinštiridesetica lahko ponovno igrala, pa je prvenstvo prekinil korona virus.


Na zadnji tekmi pred prekinitvijo ste s porazom proti Trimu izgubili možnosti za napredovanje v ligo za prvaka. Je bilo prisotno veliko razočaranja?

Razočaranje je bilo veliko. Z ekipo smo si želeli boja med najboljšo šesterico, vendar nam na žalost ni uspelo. Mislim, da smo v sezoni z dokaj spremenjeno ekipo napredovali iz tekme v tekmo, kar je zelo pozitivno za naprej.

Med sezono si imel nekaj težav s poškodbo. Je poškodba sedaj sanirana?

Res je, letošnja sezona me je pestila s poškodbami. V vsako od njih smo vložili maksimum, da se čim prej vrnem na igrišče. Poškodba je sanirana, jaz pa sem pripravljen za igro.

V Kopru si že 4. sezono. Kot lahko vidimo je ekipa povezana tudi izven terena. Je temu res tako?

V Kopru se počutim dobro. Seveda, prijatelji smo tako na igrišču kot izven njega. Ker je sezona za enkrat še v teku, ostajamo v stiku. Pripravljeni smo na vse mogoče scenarije.

Sedaj, ko imamo prekinitev zaradi korona virusa, nas zanima, kako se pripravljaš na nadaljevanje sezono, saj ne vemo, če se bo to sploh nadaljevalo oziroma, če se bo, kdaj se bo?

Za enkrat še nihče nima informacije, kaj se bo zgodilo z ligo v tem kriznem času. Zato treniram normalno, po planu. Vaje za moč naredim doma, naravo pa izkoristim za tek.

Komentarji