Nenadić: “Upam, da je Veszprem moja zadnja destinacija”

Srbski organizator igre Petar Nenadić, član madžarskega Veszprema se je v enem izmed rubrik priznanega novinarja Žike Bogdanovića razgovoril o njegovi karieri in načrtih za prihodnost.


Eden izmed najboljših organizatorjev igre v Evropi ima za sabo bogato kariero. Igral je za Crveno zvezdo, Algeciras, Barco Lasso (2007-2008), Pick Szeged (2008-2010), TT Holstebro (2010-2012), Wislo Plock (2012-2014), in Fuchse Berlin (2014-2017), zdaj pa že tri leta igra pri madžarskemu Veszpremu.

“Vezsprem je ena izmed največjih institucij na Madžarskem in v svetu rokometa. Vedno je prisotna želja po napredovanju, v klub pa je vloženo ogromno denarja. Gyor je sicer edini madžarski klub, ki je osvojil Ligo prvakov, ampak sem siguren, da bomo kmalu lovoriko pripeljali tudi v Veszprem. V prejšnji sezoni smo po odličnem začetku padli v krizo in izgubili boj za osvojitev Lige prvakov. Vseeno pa Veszprem ni edina ekipa, ki je pod pritiskom osvajanja velikih lovorik,” je Nenadić povedal o madžarskemu klubu, katerega največji uspeh v Ligi prvakov je drugo mesto.

“Upam, da bo Veszprem moja zadnja destinacija v moji karieri. Nimam načrtov za povratek v Crveno Zvezdo, kjer se je vse skupaj začelo. Mogoče v kakšni drugi vlogi, ampak ne kot igralec,” je dejal 34-letni Nenadić, ki ima podpisano pogodbo z Veszpremom do leta 2022.

V spodnjem videu si lahko ogledate celotni pogovor z izkušenim srbskim rokometašom:

Komentarji