Nezadovoljstvo Toskića nad sestavo ekipe

Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v sredo zabeležili tretji poraz v Ligi prvakov v letošnji sezoni. Tokrat so morali premoč priznati ekipi Nantesa, ki je tekmo končala z rezultatom 24:35. Kmalu po tekmi, pa so se začela porajati tudi vprašanja, ali je ekipa Celja sploh primerna za nastop v Ligi prvakov.


“Ne bomo zdaj o tem. Želim si najboljših igralcev na svetu, če mi jih lahko pripeljete, prosim. Hočem, ampak ne morem. Kar imamo, ,imamo, s tem moramo biti zadovoljni. Se pa počasi vidi, da nimamo kadra za ligo prvakov. Ne vem, kako bomo zdržali. Na klopi imamo širi, pet mladih igralcev, ki ves čas gledajo tribuno, kaj se dogaja. Oni priložnosti trenutno ne morejo dobiti. Enostavno vse pade na teh pet, šest nosilcev igre, ki jih imamo. Tako je, najraje bi jih imel še pet takih ampak jih nimam,” je povedal trener Alem Toskić, za Športni dnevnik EKIPAsn. Razlog za to, da si Toskić ne more privoščiti najboljših igralcev, je definitivno “budget” kluba, ki ga je vsako leto manj. “Da se graditi, ampak skrbi me utrujenost. Tadej Mazej ima resne težave s hrbtom, Aleks Vlah s kolenom, ampak morata igrati, ni druge. Imel bi še eno levo krilo, kot je bil Tilen Kodrin, ampak si tega nemorem privoščiti. Uporabljamo Mitjo Janca, ki pa nima izkušenj na tej ravni. Začel sem razmišljati, da počasi začnem dajati kilograme dol in sam začnem igrati. Tako pač je, sploh ne vem, kaj naj drugega rečem,” je za EKIPAsn po koncu tekme še dodal celjski strateg. 

Kot so zapisali pri Športnem dnevniku EKIPAsn, naj bi bilo poleg nezadovoljstva nad sestavo ekipe, po tekmi vroče tudi med Toskićem in Alešem Anžićem (trener vratarjev). Kaj točno se je dogajalo med njima, nimamo podatka. 

 

IZJAVE: Športni dnevnik EKIPAsn

Komentarji