Nina Zulič: »Želimo si zmage«

Slovensko žensko izbrano vrsto danes čaka nadaljevanje nastopov v reprezentančnem pokalu EHF Euro. Okrnjena zasedba članske reprezentance je takoj po ponedeljkovem zboru zagrizla v trdo delo, saj današnjo tekmo jemljejo skrajno resno in si želijo zmage. Tekma se bo odigrala danes ob 18. uri v dvorani Zlatorog.


Pred tekmo sta svoje misli strnili Nina Zulič in Maja Svetik.

 

Nina Zulič, slovenska reprezentantka:
“Vsaka tekma pokala EHF Euro je pomembna, na vsaki je potrebno pokazati zakaj si tam in za kaj delaš. Aprila bo minilo šele prvo leto našega sodelovanja s selektorjem Draganom Adžićem. Menim, da se je v vsaki dosedanji akciji videl napredek in tudi tokrat bomo strmeli k temu. Tekmo z Makedonkami bomo vzeli skrajno resno. Želimo si zmage.”

Maja Svetik, slovenska reprezentantka:
“Vsaka reprezentančna tekma je pomembna, četudi ne gre za evropsko ali svetovno prvenstvo. Ker nam manjka dobršen del ekipe smo bili primorani nekoliko spremeniti našo dosedanjo igro in prilagoditi taktične zamisli. Dobro smo se pripravljali na obeh straneh igrišča. Če se bomo držali navodil, sem prepričana, da bomo tekmo na koncu pripeljale v svojo korist.”

Komentarji