Nova era pri Veszpremu tudi z novim kapetanom

Madžarski velikan Telekom Veszprem je pred nekaj tedni predstavil novega trenerja članske ekipe. Davida Davisa je nasledil nekdanji igralec kluba Momir Ilić. Prihod Srba na klop Veszprema so v klubu označili za novo ero v madžarskem klubu.


Po številnih odhodih in nekaj prihodih, je Telekom Veszprem pričel z novo ero rokometa. Madžarski klub bo v prihodnje dajal velik poudarek na delu z mladimi rokometaši, kar je tudi eden izmed glavnih ciljev Veszprema. Ekipo je v novi sezoni prevzel srbski strateg Momir Ilić, bivši igralec Veszprema, ki je nedavno imenoval tudi novega kapetana ekipe.

Zadnja leta je vlogo kapetana madžarskega velikana opravljal nekdanji igralec Celja Mate Lekai. Momir Ilić je zdaj to vlogo dodelil 30-letnemu Norvežanu Rasmusu Laugeju, ki v Veszpremu igra tretjo sezono zapored. Namestnika kapetana bosta Mate Lekai in Andreas Nilsson.

“Biti kapetan Veszprema je zame velika čast in veselje, pa tudi korak naprej v moji karieri od prihoda na Madžarsko. Ko smo nazadnje govorili, je v ospredje prišel moj lik, način, kako sem videl svojo vlogo v ekipi in način, kako želim voditi ekipo na igrišču, s svojim odnosom in odločnostjo. Navdušen sem nad mojo novo vlogo in komaj čakam, da bom lahko svoje igralce vodil na igrišču,” je dejal novopečeni kapetan Veszprema Rasmus Lauge.

FOTO: Telekom Veszprem

Komentarji