Novakov Wetzlar razbil Hannover Cehteta in Lesjaka

Pretekli konec tedna so bili v Bundesligi v sklopu 4. kroga v igri naši številni legionarji. Miha Zarabec je s Kielom premagal Erlangen Klemna Ferlina in Patrika Lebana, Jan Grebenc je z Mindnom izgubil proti Berlinu, Wetzlar Domna Novaka pa je povozil Hannover Urbana Lesjaka in Nejca Cehteta.


Primož Prošt je v četrtek s Stuttgartom izgubil na gostovanju pri Bergischerju, Prošt pa je zbral 5 obramb. Marko Bezjak je z Magdeburgom v gosteh premagal Balingen, dosegel pa je 2 zadetka. Magdeburg po 4 krogih še ne pozna poraza oziroma neodločenega izida. Minden Jana Grebenca je izgubil na domači tekmi proti Berlinu. Grebenc je za domače dodal en zadetek. Kiel Mihe Zarabca je visoko slavil na gostovanju pri Erlangenu, kjer igrata Patrik Leban in Klemen Ferlin, ki je ob porazu zbral 5 obramb. Miha Zarabec je za goste prispeval 2 zadetka, slavili pa so z 30-20.

Lubbecke Aljoše Rezarja je z 23-22 tesno izgubil na gostovanju pri Melsungenu. Rezar je prikazal novo odlično tekmo in zbral 11 obramb. Rhein Neckar Kristjana Horžena je gostil Goeppingen Urha Kastelica in slavil z 37-32. Urh Kastelic je za goste zbral 1 obrambo. Wetzlar, kjer po novem igra Domen Novak je na domači tekmi ponižal Hannover Urbana Lesjaka in Nejca Cehteta in zmagal kar s 38-16. Domen Novak je bil prvi strelec tekme, dosegel je 6 zadetkov in nakazal odlično formo ob začetku sezone. Lesjak je za goste zbral 3 obrambe.

FOTO: Mittelhesen.de

Komentarji