“Novi” Veszprem odigral prvo tekmo in razočaral

Prenovljeni Telekom Veszprem je pred nekaj dnevi odigral prvo pripravljalno tekmo po številnih menjavah v ekipi. Novopečeni trener Veszprema Momir Ilić je na klopi Veszprema debitiral s porazom proti ekipi Balatonfüredi KSE (31:32).


Veszprem je po porazni sezoni 2020/2021 nekoliko spremenil ekipo. Davida Davisa je zamenjal nekdanji igralec Momir Ilić, ki je nekoliko zamenjal način dela v klubu. Klub vstopa v novo ero, ki bo dala poudarek predvsem na delu z mladimi rokometaši.

Razlog za poraz na prvi pripravljalni tekmi proti Balatonfürediju naj bi bila predvsem odsotnost nekaj nosilcev igre Veszprema. Klub je tako že letos prvi ekipi pridružil mlade igralce kot so Marko Bodor, Borist Dorney, Zoran Ilić in Peter Lukasz.

Prvi test nove ekipe Veszprema se ni končal s pozitivnim rezultatom. Madžarski velikan je na pripravljalni tekmi proti lokalnemu tekmecu Balatonfured KSE izgubil z 31:32.

Kljub porazu glavni trener Momir Ilić ostaja optimističen in trdi, da igra proti Balatonfurediju ni odraz realnega stanja v ekipi:

“V Balatonfüredi smo prispeli po zelo napornem trening kampu. V prvem polčasu smo igrali dobri rokomet, potem pa smo zaostali v napadu in obrambi. Moramo trdo delati še naprej in z manjkajočimi igralci bomo igrali veliko bolje,” je povedal Ilić.

Komentarji