Oba trenerja se zavedata kje preti največja nevarnost nasprotnika

V dvorani OŠ Trebnje bo tamkajšnji Trimo gostil ekipo RD Urbanscape Loka. Rokometaši Trima se bodo po prvem porazu v državnem prvenstvu, ki so ga doživeli proti ekipi Slovenj Gradca, čimprej vrniti nazaj v zmagovalni ritem. Na drugi strani pa se rokometaši Loke, ki so imeli veliko težav z odpadlimi tekmami zaradi koronavirusa sedaj vračajo v tekmovalni ritem.


Trebanjci v tem času, ko igrajo tudi evropske tekme imajo naporen urnik tekem, a trener Uroš Zorman je vajen takšnih situaciji in bo zagotovo lahko s kakšnim koristnim nasvetom pomagal svojim igralcem. Ločani pa so po prekinitvi pokazali, da ne bodo lahek nasprotnik in bodo načrte prekrižali tudi kakšnemu favoritu.

Uroš Zorman, trener Trima Trebnjega:
“Naporen ritem tekem se nadaljuje. Naša prioriteta je zagotovo Liga NLB. Urbanscape Loko, ki velja za eno izmed najhitrejših ekip v prvenstvu, jemljemo zelo resno. Mi moramo prikazati fokus na igrišču in le z borbo lahko pridemo do nove zmage.”
Robert Beguš, trener Urbanscape Loke:
“Trimo Trebnje v državnem prvenstvu in tudi v evropski ligi igra odlično. Mi imamo nekaj poškodovanih igralcev. V zadnjih sezonah smo v Trebnjem igrali zelo izenačene tekme in naj bo tako tudi tokrat.”
FOTO: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje
Komentarji