Ocvirk pred Slovanom: “Ne sme biti sproščanja”

Danes ob 17. uri se bosta pomerili zasedbi Celja Pivovarne Laško in Grosista Slovana. Celjani pa zadnji zmagi nad trebanjskim Trimom ostajajo na vrhu državnega prvenstva, medtem ko Slovan v njem išče svojo tretjo zmago.


Vid Turnšek je pred tekmo dejal:
“V soboto na Kodeljevo prihaja vodilno Celje Pivovarna Laško. To bo zame posebna tekma, saj bom nastopil proti domačem klubu, za katerega sem igral skoraj 10 let. Zelo pomembno je, da bomo celotno tekmo odigrali na najvišji možni ravni, tako v obrambi, kot tudi v napadu. Od letošnjega leta se želimo posloviti z dobro in prepričljivo predstavo.”

Tomaž Ocvirk, trener Celja Pivovarne Laško, pa je odločen da leto zaključijo brez napake:

“Res je, da se leto počasi izteka, vendar nas čakata še dve pomembni nalogi, zato ne sme biti sproščanja. Pomembna je visoka osredotočenost, saj se ti drugače lahko hitro zalomi. Še enkrat odhajamo v Ljubljano in na Kodeljevem bomo naredili vse, da letošnje leto v Ligi NLB zaključimo suvereno. LL Grosist Slovan je zanimiva ekipa, borbena. Njegovi rokometaši nam ničesar ne bodo podarili, zato moramo maksimalno v tekmo, takšno miselnost pa ohraniti skozi vseh šestdeset minut.”

 

Foto: RK Celje Pivovarna Laško 

Komentarji