Ocvirk: “Vedno se rad vračam v Izolo”

Celjski rokometaši so se na prvi tekmi nove sezone v ligi NLB podali na gostovanje v Izolo. Že pred tekmo je bilo jasno, da bodo tribune v dvorani na Kraški nabito polne. Rokometaši Izole so v uvodnih minutah še parirali Celjanov, v drugem delu tekme pa so gostje začeli ustvarjati razliko in iz Primorske odnesli zasluženi točki.


Kar 750 ljubiteljev rokometa si je ogledalo tekmo v dvorani na Kraški, ki je bila nabito polna že dobre pol ure pred pričetkom tekme. Gostitelji so se borili in veselili prav vsake točke, štiri več so si do polčasa zagotovili aktualni državni prvaki. V drugem polčasu so domačinom pojenjale moči in prednost Štajercev je začela naraščati. Ustavila se je na enajstih golih razlike.

Ambient, ki so ga pričarali navijači v dvorani na Kraški je z občudovanjem spremljal tudi trener Celja Tomaž Ocvirk: “Najprej naj pohvalim čudovito občinstvo, ki je resnično pričaralo fantastično vzdušje. Takšnega bi si želel na vsaki tekmi, hkrati pa se moram zahvaliti tudi celjskim Florijanom, ki so nas bodrili skozi celotno srečanje. V Izolo se rad vračam. Z domačini smo se v prvem delu tekme precej mučili. Nisem zadovoljen s polprotinapadi naše ekipe.”

Domači trener Fredi Radojkovič obljublja boj na vsaki naslednji tekmi: “V prvem polčasu so naši fantje dobro parirali, v nadaljevanju pa smo popustili. Vzdušje je bilo enkratno, žal mi je za navijače, ampak mi se bomo borili dalje in iskali točke na vsaki naslednji tekmi.”

 

FOTO: RD Butan plin Izola

Komentarji