Od Zormana do Goluže

Rokometni klub PPD Zagreb se je ponovno okrepil še z enim krožnim napadalcem, ki prihaja iz Slovenije. K Plinarjem se seli Miodrag Ćorsović, ki trenutno igra v Trebnju pod taktirko Uroša Zormana. 


23-letni črnogorski krožni napadalec je v preteklosti igral še za Rudar iz Pljevlja ter Lovćen. Njegove predstave v Lovćenu in Trebnju so mu tudi prinesle vpoklic v črnogorsko reprezentanco. 

Ćorsović je podpisal dvoletno pogodbo. 

Miodrag Ćorsović: “Vsekakor nov korak naprej v moji karieri, kjer poskušam iti korak za korakom. Prihod v takšen klub in igranje v Ligi prvakov je uresničitev dela mojih rokometnih sanj. Počaščen sem, da sem del takšnega kluba, kot je PPD Zagreb. PPD Zagreb ima trenutno res kakovostno postavo, ki je odlična kombinacija mladosti in izkušenj, zato verjamem, da se bomo naslednje leto borili za vse naslove. Imperativ zmage je prisoten na vsaki tekmi in prav gotovo je prijetno igrati v takšnem vzdušju.”

Sočasno so Zagrebčani podaljšali sodelovanje z Jakovom Gojunom (do konca sezone 2023/2024) in Milošem Kosom (do leta 2026). 

To je že drugi krožni napadalec, ki se v hrvaško prestolnico odpravlja iz NLB lige.

 

FOTO: Zala Gole

Komentarji