Odigrani le dve tekmi 4. kroga v 1. B DRL

V četrtem krogu drugega najkakovostnejšega rokometnega tekmovanja v Sloveniji sta bila zaradi težav in okužb s koronavirusom odigrana le dva obračuna. RZS je danes uradno sporočila, da bodo do nadaljnjega odpovedane vse tekme razen 1. lige NLB in 1. A ženske rokometne lige. 1. B DRL se tako ukinja do preklica.


Dolani klonili proti Brežicam

Rokometaši RK Dol TKI Hrastnik so na drugi domači tekmi letošnji sezoni 1. B lige morali priznati premoč gostom iz Brežic. Zasavsko-posavski obračun so sicer bolje odprli domačini, a so Brežičani narekovali večji del tekme. V drugem polčasu so imeli Dolani tudi večkrat priložnost za priključek, a so z napakami v napadu zmago podarili gostom, ki so tako osvojili svojo prvo zmago v novi sezoni 1. B DRL (30:34).

Delitev točk Krškega in KIG-a

Druga in zadnja tekma četrtega kroga 1. B lige je bila odigrana med domačinom iz Krškega in Mokerc KIG-om. Po občutno boljšem začetku domačinov in vodstvu ob polčasu (13:10), so v drugem polčasu izenačili Ižanci. V drugem polčasu smo spremljali povsem bolj izenačeno igro, ekipi pa sta se na koncu razšli brez zmagovalca 25:25.

FOTO: RK Dol TKI Hrastnik

Komentarji