Omejitve za gledalce na Madžarskem

Organizatorji evropskega prvenstva na Madžarskem, kjer bo v Debrecenu igrala tudi slovenska reprezentanca, so objavili pogoje za vstop na prizorišča.


Slovenska reprezentanca bo svoje tekme odigrala v Debrecenu. V drugem delu se bodo preselili v Budimpešto. Na madžarskih prizoriščih omejitev za gledalce ob vstopu v dvorane ne bo. Vstop na prizorišča bo slovenskim navijačem dovoljen ob predložitvi potrdila o prebolelosti ali cepljenju oziroma ob predložitvi dokazila o opravljenem negativnem PCR testu, ki ni starejši od 72 ur.

Otroci, mlajši od 12 let, za vstop v dvorano ne potrebujejo dokazovati izpolnjevanja pogoja PCT, morajo pa biti v spremstvu polnoletne osebe, ki ta pogoj izpolnjuje. Za vse gledalce, starejše od šestih let, je v dvorani obvezna uporaba zaščitne maske. Vsem navijačem, ki se nameravajo udeležiti tekem evropskega prvenstva, priporočamo, da najnovejše informacije glede ogleda tekem v živo in vstopa v dvorane spremljajo na uradni spletni strani prvenstva in spletnem portalu Watch Games See More.

Komentarji