Ormož v pričakovanju žreba 3. kroga Evropskega pokala

Prleški klub RK Jeruzalem Ormož živi sanje. Ormožani so v soboto dosegli zmago proti islandskemu Selfossu in se veselili zgodovinskega napredovanja v 3. krog EHF Evropskega pokala. Počitka za enega izmed dveh klubov, ki brani slovensko čast v Evropi, ne bo veliko, saj se bo že ta teden v sredo meril na prestavljeni tekmi 6. kroga lige NLB proti Slovenj Gradcu.


Na drugi tekmi 2. kroga EHF Evropskega pokala so Ormožani uspešno premagali islandsko oviro Selfoss. Na Hardeku je z odlično igro ob bujni podpori s tribun zanesljivo padel islandski klub (28:22). Zdaj je za Ormožane na sporedu mesec dni počitka v Evropi, a bodo morali nadoknaditi prestavljene tekme v 1. ligi NLB, prvo že ta teden v sredo, ko na Hardek prihaja koroški RK Slovenj Gradec 2011.

Danes pa bo na sporedu žreb parov 3. kroga Evropskega pokala. Ormožani se pred žrebom nahajajo v prvem bobnu, izognili pa so se naslednjim ekipam: SKA Minsk (BLR), Sabbianco Anorthosis Famagusta (CYP), HC Dukla Praha (CZE), Talent tym Plzenskeho kraje (CZE), AC PAOK (GRE), Haukar (ISL), Handball Esch (LUX), Nærbø IL (NOR), AHC Potaissa Turda (ROU), CS Minaur Baia Mare (ROU), HC Victor (RUS), SGAU-Saratov (RUS), MSK Povazska Bystrica (SVK), Alingsås HK (SWE), IFK Skövde HK (SWE).

Spodaj si oglejte možne nasprotnike RK Jeruzalem Ormož, ki se nahajajo v drugem bobnu. Žreb bo na sporedu danes ob 15. uri na Dunaju.

 

EHF EVROPSKI POKAL, 3. KROG

Boben 1
SKA Minsk (BLR)
Sabbianco Anorthosis Famagusta (CYP)
HC Dukla Praha (CZE)
Talent tym Plzenskeho kraje (CZE)
AC PAOK (GRE)
Haukar (ISL)
Handball Esch (LUX)
Nærbø IL (NOR)
AHC Potaissa Turda (ROU)
CS Minaur Baia Mare (ROU)
HC Victor (RUS)
SGAU-Saratov (RUS)
RK Jeruzalem Ormoz (SLO)
MSK Povazska Bystrica (SVK)
Alingsås HK (SWE)
IFK Skövde HK (SWE)

Boben 2
HC Robe Zubri (CZE)
HCB Karvina (CZE)
HC Tallinn (EST)
Pölva Serviti (EST)
Bianco Monte Drama 1986 (GRE)
AS SGS Ramhat Hashron (ISR)
ASD Accademia P. Conversano 2014 (ITA)
KH Besa Famgas (KOS)
ZRHK TENAX Dobele (LAT)
Baekkelaget Handball Elite (NOR)
Drammen HK (NOR)
CSM Focsani 2007 (ROU)
SKIF Krasnodar (RUS)
RK Partizan (SRB)
HSC Suhr Aarau (SUI)
Besiktas JK (TUR)

FOTO: Aleš Cipot / RK Jeruzalem Ormož

Komentarji