Ormožani proti MRK Ljubljani opravičili vlogo favoritov

MRK Ljubljana je nocoj gostovala pri Jeruzalemu iz Ormoža. Povsem jasno je, da je vloga favoritov pripadla gostiteljem, vseeno pa so tudi novinci iz Ljubljane že pokazali nekaj dobrih predstav tudi v tej sezoni. Nazadnje so v prejšnjem krogu tesno izgubili proti Trimu. 


V tekmo so bolje krenili Ljubljančani, ki so si hitro priborili prednost dveh zadetkov, v 13. minuti pa so po golu Mihe Kolmančiča povedli s 5-8. Tekma je bila precej ostre narave v 24. in 25. minuti sta rdeče kartone dobila Jure Kocbek pri domačih in Matej Arih na strani gostov iz prestolnice. V 27. minuti so gostitelj izid poravnali na 12, v 29. minuti pa je Rok Žuran poskrbel, da sta obe moštvi na odmor odšli izenačeni z izidom 13-13.

MRK Ljubljana je dobro nastopala tudi v drugem polčasu, kljub tem pa so Ormožani začeli opravičevati vlogo favoritov. V 46. minuti so povedli že s štirimi goli prednosti, sedemmetrovko je namreč uspešno izvedel Bojan Čudič. Gostje so po takšnem zaostanku več niso pobrali, rokometaši Ormoža pa so tekmo brez večjih zapletov pripeljali do konca in slavili z 32-28.

Komentarji