Trimo nadaljuje zmagovalni pohod

Zalet iz evropskega pokala so Trebanjci prenesli na domači parket. Uspešno so odpravili rokometaše Slovana, ki pa so prikazali nadvse srčno igro in veliko borbenosti. 


Po desetih minutah je Trimo vodil s 5:2, nato pa so se malce le zbudili gostje iz Ljubljane. S sedmih metrov je bil dvakrat natančen Matevž Čemas, prispeval gol iz igre in Slovan pripeljal do izenačenja. Trebnje je strnilo obrambo in znova prišlo do naskoka treh zadetkov (9:6), več kot toliko pa se od gostov niso znali odlepiti. Prvi polčas se je zaključil s 13:10 v korist Trima.

V podobnem scenariju sta ekipi nadaljevali, dokler do prebliska niso prišli Ljubljančani. Tim Topolovec, David Svečko in Saš Serdinšek so en za drugim prerešetali trebanjsko mrežo in izenačili na 16:16. Odgovoril je Leon Rašo z uspešnim strelom s sedmih metrov, Čemas, ki je nato znova uspešno poravnal izid, pa si je kmalu za tem prislužil rdeči karton. Dva zaporedna uspešna napada je nato pri Trimu zaključil Gal Cirar in gostom vidno spodrezal peresa. Do konca srečanja Ljubljančani niso več uspeli sestaviti nujne serije, Trebnje pa se je z zmago 25:21 utrdil na vrhu lestvice državnega prvenstva. 

 

Foto: RD LL Grosist Slovan/Lin Gombač

Komentarji