Ormožani v zaključku do zmage nad Loko

RD Urbanscape Loka in RK Jeruzalem Ormož sta se danes v 11. krogu pomerila v dvorani Poden. Spremljali smo zanimivo predstavo, večino tekme so vodili domačini, ki so v zaključku popustili. Zmage so se z odličnim zaključkom veselili gostje iz Ormoža, ki so slavili z rezultatom 26-29.


Začetek tekme je pripadel Ormožanom, ki so vodili prvi del prvega polčasa. Njihova najvišja prednost je znašala 3 zadetke. Nato so se prebudili tudi domači strelci in že pred zaključkom prvega dela so povedli z rezultatom 12-11. Rezultat polčasa je bil 13-11 v korist Loke.

Prvi del drugegapolčasa je pripadel domačinom, ki so si hitro priigrali prednost 4 zadetkov. Ormožanov to ni zmedlo in v 48. minuti so začeli svojo pot do preobrata in zmage. S serijo 4-0 so rezultat izenačili, v zadnjih minutah pa si domačini niso več opomogli in Ormožani so slavili z rezultatom 29-26.

Izjemno tekmo je za ekipo Ormoža odigral Nik Ćirović, ki je dosegel kar 13 zadetkov. S 5 zadetki sta mu sledila Rok Žuran in David Bogadi. Za domačo ekipo Loke je 6 zadetkov dosegel Matevž Jesenko, po 4 pa so dodali Darko Cingesar, Mark Batagelj in Gašper Mali.

FOTO: RD URBANSCAPE LOKA

Komentarji