Ormožani zanesljivo premagali Slovenjgradčane

Ormožani so v tekmi 12. kroga lige NLB zanesljivo slavili proti ekipi Slovenj Gradca in skočili na 4. mesto na lestvici, ter tako prehiteli Slovenj Gradec. 


V neposrednem obračunu za 4. mesto so Ormožani zanesljivo slavili proti ekipi Slovenj Gradca. Tekmo so nadzorovali od samega začetka in vprašanje o zmagovalcu je bilo jasno dokaj hitro. Na lestvici so napredovali pred Slovenj Gradec kljub temu, da imajo enako število točk, imajo pa tekmo manj.

Že na začetku so Ormožani pokazali po kaj so prišli in povedli so že z 9:2. Slovenj Gradec je bil primoran vzeti minuto odmora, Sebastjan Sovič ni imel druge izbire. Nato so se gostje le malce zbrali in nekoliko znižali rezultat na 3 zadetke zaostanka. Polčas je zanesljivo dobil Ormož z 5 zadetki razlike. V drugem delu so Ormožani prikazali neverjetno igro in napravili serijo kar 7-1, s tem pa so pokopali vse upe gostov na kakšno točko. Do konca smo gledali tekmo gol za gol, gostom je uspelo malce omiliti poraz, kajti v nekem trenutku je Ormož vodil kar z 23:12.

Za domačine je Tilen Kosi dosegel sedem zadetkov, pri gostih pa so po štiri dosegli Rok Cvetko, Nemanja Živković in Vuk Milenković. Ormožane v naslednjem krogu čaka Trimo iz Trebnjega, Slovenjgradčane pa čaka težka tekma s Celjani.

 

RK Jeruzalem Ormož : RK Slovenj Gradec 2011 28:22(16:11) Kosi 7; Cvetko, Živković, Milenković 4

FOTO; Nina Blagovič

Komentarji