Ovniček po povratku na parket do zmage nad Montpellierom

Pretekli konec tedna so bili naši legionarji dejavni tudi v Franciji in Španiji. Barcelona Blaža Janca in Domna Makuca je slavila na gostovanju pri najbližjem zasledovalcu Irunu, Limoges Dragana Gajića, Jureta Dolenca in Igorja Žabića je tesno izgubil pri Nimesu, Matic Grošelj je s Chartresom remiziral pri Istresu, Jože Baznik je s Cessonom slavil proti Saranu, Sebastian Skube pa s Chamberyjem pri Aixu.


Barcelona je gostovala pri najbližjem zasledovalcu Irunu in slavila z 32-26. Blaž Janc je za Barco prispeval 2 zadetka, Domen Makuc pa je prikazal novo odlično predstavo in dosegel 4 zadetke iz 5 poizkusov. Matic Grošelj je s Chartresom gostoval pri Istresu in remiziral z rezultatom 29-29. Grošelj se tokrat ni vpisal med strelce.

Limoges Dragana Gajića, Jureta Dolena in Igorja Žabića je gostoval pri Nimesu in izgubil z 30-28. Dragan Gajić je za goste prispeval 4 zadetke, Jure Dolenec pa 3. Jože Baznik je s Cessonom gostil Saran in v statistiko vpisal odličnih 15 obramb, njegov klub pa je prišel do gladke zmage. Sebastian Skube je s Chamberyjem gostil Aix in slavil. Chambery trenutno zaseda 4. mesto na lestvici Liqui Moly Starligue. Rok Ovniček se je po daljši odsotnosti vrnil na parket in dosegel 2 zadetka ob pomembni zmagi Nantesa nad Montpellierjem s 34-28.

FOTO: HBC Nantes

Komentarji