Pastor ostaja v Szegedu do 2023

Na uradni klubski spletni strani aktualnega državnega prvaka Madžarske Mol-Pick Szeged so sporočili, da na mestu glavnega trenerja ostaja Juan Carlos Pastor. Španec je podaljšal pogodbo do poletja 2023.


Predsednik kluba dr. Peter Erno Szucs je sporočil, da so Juan Carlos Pastor in njegov strokovni štab (Marko Krivokapics, Nenad Damjanovic, Djordje Ignjatovic) podaljšali pogodbo do 30. junija 2023.

Pastor je v Szeged prišel leta 2013. Njegovi največji dosežki v klubu so osvojitev EHF Pokala v letu 2014, naslov madržarskega prvaka v letih 2018 ter 2021 in en naslov pokalnega prvaka.

“Zelo sem vesel, da ostajam še dve leti glavni trener MOL-PICK Szegeda. Mislim, da delamo zelo dobro in vzdušje je odlično tako v klubu kot znotraj ekipe. Doseženi so bili tudi cilji, ki smo si jih zastavili, in to želimo nadaljevati tudi v prihodnje. Moj naslednji cilj je nadaljevanje in nadgrajevanje prejšnih ciljev. Še se želimo izboljšati. Vsak dan trdo delamo. V prihodnji sezoni bo pomembno, da se preselimo v našo novo Areno, to bo velik korak naprej za vse. Podpisal sem za dve leti, zame pa je vedno najpomembnejši naslednji dan,” je ob podpisu nove pogodbe dejal glavni trener Juan Carlos Pastor.

FOTO: Mol-Pick Szeged

Komentarji