Paweł Paczkowski na posojo k Veszprému

Po poročanju uradne klubske strani Veszprema se bo poljski reprezentant Paweł Paczkowski julija preselil k madžarskemu Veszpremu. Paweł, ki je trenutno posojen igralec iz Kielc v Motor Zaporozhye, bo ponovno odšel na posojo k Madžarom.


Posoja 25-letnega Poljaka je vsekakor veliko presenečenje. Več kot leto in pol je Paweł kot posojen igralec igral pri ukrajinskemu Motorju. Levoroki igralec, ki igra na poziciji desnega zunanjega, je originalno član poljskih Kielc, kjer pa je na njegovem položaju zelo velika konkurenca. Na desnem zunanjem se je v Kielcah za minutažo boril z Alexom Dujshebaevom in Krzysztofom Lijewskim.

S posoje se bo v Kielce kmalu vrnil tudi igralec Celja Pivovarne Laško Branko Vujović, nihče pa si ni misli, da bo Paweł Paczkowski odšel na posojo k madžarskemu velikanu. Tudi sam je bil precej presenečen: “Že pred dogovorom z Veszpremom sem se dogovarjal z nekaterimi klubi iz Bundeslige. Dogovor je bil že skoraj sklenjen, a sem naslednji dan dobil klic iz Veszprema. Premislil sem si in se odločil za nadaljevanje na Madžarskem. Greh bi bil da nebi izkoristil te zlate priložnosti.”

FOTO: Veszprem Twitter

Komentarji