Pernovšek okrepil ljubljanskega prvoligaša

Ljubljančani so ob začetku priprav na novo sezono predstavili četrto okrepitv. V MRK Ljubljano se seli Luka Pernovšek.


26-letni Pernovšek je četrta okrepitev MRK Ljubljane. Levičar bo pomembni člen kluba iz prestolnice, ekipi Bojana Čotarja pa bo pomagal na desni strani napada.

Pernovšek je svojo kariero začel v Sevnici, nato ga je pa pot vodila v Trebnje. Od tam je šel v Brežice in potem v Ljubljano k Slovanu, lansko sezono pa je igral za Izolo.

OSNOVNI PODATKI:
IME IN PRIIMEK: Luka Pernovšek
DATUM ROJSTVA: 13.1.1995
VIŠINA / TEŽA: 179 cm / 78 kg
PREJŠNJI KLUBI: RK Sevnica, RK Trimo Trebnje, RK Brežice, RD LL Grosist Slovan, RD Butan plin Izola

“Rad bi se zahvalil MRK Ljubljani za ponujeno priložnost in zaupanje. Veselim se sodelovanja z novim trenerjem, saj je odličen strokovnjak in vem, da se lahko od njega še veliko naučim. Ekipa je super, vzdušje je odlično in verjamem, da vsi skupaj že komaj čakamo, da se vse skupaj začne zares, s prvo ligaško tekmo. Sedaj nas čaka mesec kondicijske priprave, nato pa se bomo skupaj borili za cilj, ki je ne samo obstanek v ligi, temveč pripraviti tudi kakšno presenečenje ekipi iz zgornjega dela lestvice. Moj osebni cilj je, da v novi sezoni svojo igro čimbolj nadgradim in napredujem. Upam, da se kmalu vidimo na tribunah,” je ob podpisu pogodbe z Ljubljano povedal Pernovšek.

Komentarji