Trebanjci predstavili novo okrepitev!

RK Trimo Trebnje je danes predstavil novo okrepitev. Klub bo okrepil hrvaški igralec Filip Glavaš, ki se najbolje znajde na poziciji desnega krila. Glavaš se bo Trimu pridružil po odlični sezoni v dresu hrvaškega prvoligaša Poreča.


Gre za hrvaškega igralca, ki je svojo rokometno pot začel pri RK Kozala, nato je sledil prestop v Zamet, Varaždin, Umag, minulo sezono pa je igral v Poreču, kjer se je uveljavil in bil eden izmed nosilcev igre. Poreč je zasedel tudi 3. mesto v hrvaškem državnem prvenstvu in si priigral igranje v prvem krogu kvalifikacij za EHF Ligo.

Glavaš je s klubom podpisal 3-letno pogodbo, na desnem krilu pa bo združil moči z Galom Cirarjem, najboljšim strelcem Trima v minuli sezoni (156 golov)

Filip Glavaš, nova okrepitev RK Trimo Trebnje:
“Vesel sem, ker prihajam v RK Trimo Trebnje. Klub ima odlične pogoje in visoke ambicije, kar se je videlo tudi v lanski sezoni na evropskem parketu. Prihod v novo sredino je za mene stopnička višje in verjamem, da bom z borbo na parketu upravičil zaupanje vodstva in strokovnega štaba.”

OSNOVNI PODATKI:
IME IN PRIIMEK: Filip Glavaš
POZICIJA: Desno krilo
DATUM ROJSTVA: 6. 5. 1997
VIŠINA/TEŽA:183 cm/82 kg
DRŽAVLJANSTVO: Hrvaška
DOSEDANJI KLUBI: MRK Kozala Rijeka, RK Zamet Rijeka, MRK Umag, GRK Varaždin, RK Poreč, RK Trimo Trebnje.

FOTO: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Komentarji