Peta celjska okrepitev

Po Roku Zaponšku, Gregi Krečiču, Niku Čiroviću in Urošu Miličeviću, bo v prihodnji sezoni dres Celja Pivovarne Laško oblekel tudi Luka Perić.


195 cm visoki desnokrilni igralec je eden izmed najboljših mladih bosanskih talentov, za reprezentanco BiH je 20-letnik debitiral že pri rosnih sedemnajstih letih. V knežje mesto se seli iz banjaluškega Borca, svojo zvestobo pa je obljubil za naslednje tri sezone.

Luka Perić, novi član RK Celja Pivovarne Laško:Občutki po podpisu pogodbe so fantastični. Resnično sem srečen, da se mi je ponudila priložnost v takšnem klubu kot je RK Celje Pivovarna Laško. V prvi vrsti bi se rad zahvalil direktorju kluba ter trenerju članskega moštva, prav tako pa tudi vsem ostalim, da sem lahko postal član tako velikega kluba. Na meni je, da bom dal vse od sebe. Od sebe pričakujem, da bom iz dneva v dan boljši in boljši. Da bom napredoval na vsakem treningu ter upravičil zaupanje. Verjamem, da bomo tudi kot ekipa vse boljši. Posledično rezultat ne bo izostal. Zelo se že veselim, da pozdravim navijače v dvorani Zlatorog.”

Alem Toskić, trener RK Celja Pivovarne Laško:Naše moštvo bo z novo tekmovalno sezono okrepil talentirani Luka Perić. Prepričan sem, da je pred njim resna rokometna kariera. Gre za mladega igralca, ki bo v prihodnji sezoni skupaj s Timom Cokanom pokrival desno krilo. Prepričani smo, da smo v naš klub pripeljali zelo dobrega igralca. Potreboval bo nekaj časa, da se vklopi v naše moštvo, a verjamem, da s tem ne bo imel posebnih težav. Veselimo se že njegovega prihoda.

Miroslav Benicky, direktor RK Celja Pivovarne Laško: Luka Perić v Celje prihaja kot velik talent rokometa v BiH. Z njegovim prihodom bomo imeli na desni strani v prihodnje izjemno zanimivo mlado navezo. Tako Luka Perić kot Tim Cokan sta željna dokazovanja in reprezentanta svojih držav. Verjamem, da bosta dobro sodelovala ter obenem tudi napredovala. Pri Luki gre za zelo talentiranega igralca, ki je povsem posvečen rokometu in željan dokazovanja. Tako kot številni pred njim, sem prepričan, da bo tudi on v Celju še dodatno razvil svoj talent in navduševal naše navijače.

 

Komentarji