Peter Šiško: “Nocoj nas čaka tekma, ki nosi vse”

Letošnje dejanje pokala Slovenije bosta zaključili ekipi RD Urbnascape Loka in RK Gorenje Velenje. Ločani so na prvem polfinalnem obračunu z rezultatom 20:25 premagali Dobovo, Velenjčani pa so na večnem derbiji z rezultatom 32:30 ugnali Celjani. Zagotovo so veliki favoriti v finalu Velenjčani, a kot je že večkrat poudaril trener Loke, Gregor Cvijić, da na zaključnem turnirju favoritov ni. Tako zagotovo igralci Loke v tekmo ne odhajajo z belo zastavo.


Velenjčani bi se v primeru zmage veselili tretje pokalne lovorike, Ločani prve, saj je to za njih sploh prvo pokalno finale in zagotovo eden izmed največjih uspehov v zgodovini kluba.

Peter Šiško, rokometaš RK Gorenje Velenje
˝Izjemno smo veseli uvrstitve v finale Pokala. Po tekmi pred enim tednom smo bili razočarani, zato smo se na včerajšnjo tekmo toliko bolj pripravljali. Zmage smo veseli, a kljub temu moramo ohraniti zbrane glave, se pomiriti, spočiti in pripraviti na finale. Nocoj nas čaka tekma, ki nosi vse. Spet se bomo morali zbrati in borbeno odigrati od prve do zadnje minute.˝

FOTO: RK Gorenje Velenje

Komentarji