Pivovarje bo v naslednji sezoni okrepil srbski reprezentant

V rokometnem klubu Celje Pivovarna Laško so se dogovorili za prihod mladega srbskega reprezentanta Vukašina Antonijevića. 


Vukašin Antonijević se s svojimi 18 leti iz matičnega kluba Metaloplastika Šabac seli v Celje, kjer je podpisal štiriletno pogodbo. Bil je član kadetske reprezentance Srbije, ki je sodelovala na zadnjem prvenstvu na Hrvaškem. Na tekmi proti Sloveniji je pokazal kako močen igralec je in se na koncu veselil naziva najboljšega igralca tekme. Celjane bo okrepil na poziciji srednjega zunanjega. 

Vukašin Antonijević o prihodu v Celje:Moram reči, da se je vse skupaj zgodilo zelo hitro glede možnosti prestopa in potem same realizacije. Po vzpostavitvi kontakta z mojo družino in menedžerjem smo hitro našli skupni interes. Iskreno povedano sem zelo vesel, da bom del kluba, kot je Celje Pivovarna Laško in upam, da bom pomagal pri doseganju klubskih ciljev. Prepričan sem v kvalitetno delo in verjamem, da bom kot igralec iz dneva v dan napredoval ob trenerju in igralcih, ki so in bodo v klubu. Mislim, da je Celje najboljše okolje za mladega igralca, kot sem jaz.”

Alem Toskić, trener o prihodu Antonijevića:Zelo veseli smo, da smo pripeljali mladega igralca, ki velja za enega največjih talentov v Evropi. Je velik potencial in vemo, da bo v prihodnje velika okrepitev in dodatna vrednost ekipi. Vukašin je zelo perspektiven igralec, mlad, zato ga čaka še veliko dela, a verjamem, da bo pokazal tisto, kar od njega pričakujemo in upravičil veliko zaupanje.”

 

FOTO: RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO

 

Komentarji