Po tekmi obležala na tleh, posredovati je moralo reševalno osebje

Krim Mercator je v sklopu rokometne Lige Prvakinj vpisal tesen poraz proti francoskemu Metzu. V končnici tekme so se bolje znašle gostje, ki so v zadnjih sekundah zadele za zmago. Konec tekme pa ni zaznamovala le infarktna končnica, temveč tudi Oceane Sercien Ugolin, ki je po zadnjem sodnikovem žvižgu obležala na tleh.


Francoska reprezentantka, ki je ne dolgo nazaj osvojila zlato kolajno na OI v Tokiu, se je po včerajšnji tekmi Krima v Ligi prvakinj zgrudila na tla in obležala. Takoj so ji na pomoč priskočile soigralke, jo nato obkrožile, posredovala je tudi zdravniška služba. Sercien Ugolinova je bila nato odpeljana na urgenco.

O stanju Francozinje so pisali tudi na klubski spletni strani in zapisali, da je stanje rokometašice Krima stabilno in se bo kmalu pridružila treningom ekipe:

“24-letna desna zunanja rokometašica je po pozdravu obeh ekip ob koncu tekme v Stožicah obležala na igrišču. Igralke obeh ekip so jo obkrožile, medtem, ko je zdravniška služba opravila svojo nalogo. Sercien Ugolinova je bila odpeljana v UKC na nadaljnje preiskave. Francozinja je že v domači oskrbi in se počuti dobro ter se bo kmalu pridružila ekipi.”

 

 
Komentarji