Postavo Slovenije znova kroji višja sila

Jutri se za slovensko žensko izbrano vrsto začenjajo nastopi v EHF EURO pokalu proti Norveški. Slovenke so na sever Evrope odpotovale danes zjutraj, jutri pa jih čaka tekma v Bekkestui.


Adžić na jutrišnji tekmi proti Norvežankam ne bo mogel računati na poškodovano kapetanko Ano Gros, Anejo Beganović, Valentino Tino Klemenčič in Ano Abino. Nastop je v zadnjem hipu odpovedala tudi Elizabeth Omoregie, ki ima želodčne težave.

Dragan Adžić, selektor slovenske reprezentance:
“Postavo naše ekipe znova kroji višja sila. Ana Gros se je poškodovala na zadnji tekmi svojega kluba, dodatni zdravniški pregledi pa so pokazali, da bo potrebovala počitek. Že tik pred začetkom priprav smo zaradi zdravstvenih težav ostali brez Erin Novak. Od igralk, ki so bile prisotne na pripravah, v Sloveniji ostajajo Valentina Klemenčič, Aneja Beganović in Ana Abina. Klemenčičeva po rehabilitaciji zaradi operativnega posega na rami še ni pripravljena na največje napore, Beganovićeva pa dviguje raven svoje pripravljenosti in verjamem, da bo do decembrskega svetovnega prvenstva nared. Po povratku z gostovanja bomo v petek nadaljevali z zastavljenim delom. Skupno obdobje bomo skušali čim bolje izkoristiti ter da bomo po tekmah z Norvežankami lahko zadovoljni s prikazanim in upoštevanjem dogovorov.”

Komentarji