Pred nami je zanimiv 4. krog 1. B DRL

Pred nami je 4. krog tekmovanja v 1. B DRL za moške. Z dvema tekmama se omenjeni krog tekmovanja začne že v petek, ostale tekme bodo na sporedu v soboto.


RK ČRNOMELJ: RK BREŽICE

V petek, 4. 10. 2019, bodo v sklopu 4. kroga Črnomaljci gostili rokometaše RK Brežic. Brežičani, ki so v preteklem krogu v izjemno napeti končnici proti ekipi ŠD Mokerc KIG izgubili le za zadetek, motivirano vstopajo v nov krog tekmovanja. Rokometaši Črnomlja pa po zadnjem porazu proti ekipi Radeč nadaljujejo lov na prvo zmago v sezoni.

RK KRŠKO : ŠD MOKERC – KIG

Po tem, ko so po napetem obračunu 3. kroga v zadnjih trenutkih rokometaši Iga za zadetek premagali Brežičane, jih v prihajajočem krogu čaka naslednja ekipa iz Posavja, in sicer RK Krško. Krčani so v preteklem krogu nekoliko nepričakovano izgubili proti RK Grosuplje, zato v 4. krog vstopajo z velikimi apetiti po popravnem izpitu. Ali jim bo uspelo, bo jasno v soboto, 5. 10. 2019.

RD HERZ ŠMARTNO : RK GROSUPLJE

V dvorani Pungrt se bodo v soboto, 5. 10. 2019, z domačini RD Herz Šmartno pomerili z rokometaši iz Grosupljega. Slednji  so v preteklem krogu presenetljivo premagali favorizirane Krčane in tako zabeležili prvo zmago v sezoni, rokometaši Šmartnega pa po porazu proti Ptuju še vedno čakajo na prvi par točk.

RD RUDAR : RK DRAVA PTUJ

Med vsemi obračuni 4. kroga, ki bodo potekali v soboto, se bosta pomerili tudi moštvi RD Rudarj in RK Drava Ptuj. Trboveljčani so v 3. krogu za zadetek izgubili proti ekipi iz Škofljice, medtem ko so Ptujčani visoko premagali ekipo Herz Šmartno. Obračun bodo v dvorani Polaj gostili Trboveljčani.

RD LL GROSIST SLOVAN : ŠRD ŠKOFLJICA PEKARNA PEČJAK

Po zmagi na mestnem derbiju proti MRK Ljubljana v prejšnjem krogu, rokometaši Slovana samozavestno vstopajo v nov teden tekmovanja. Tokrat jim bo nasproti stalo moštvo iz Škofljice, ki se prav tako ponaša z zmago iz prejšnjega kroga, ko so za zadetek premagali ekipo trboveljskega Rudarja. Ekipi se bosta pomerili v petek v dvorani Kodeljevo.

RK DOL TIKI HRASTNIK : MRK LJUBLJANA

Ljubljančani se bodo v soboto pomerili poroti ekipi RK Dol TKI Hrastnik. Obe ekipi sta 3. krog odigrali z negativnim izkupičkom. Hrastničani so klonili proti ekipi SVIŠ-a, moštvo MRK Ljubljana pa je moralo premoč priznati lokalnemu tekmecu Slovanu. Kako se bosta moštvi odrezali v 4. krogu pa bo znano v soboto.

RK RADEČE PAPIR NOVA: RK SVIŠ IVANČNA GORICA

V soboto pa bo potekala tudi tekma med rokometaši iz Radeč in Ivančne Gorice. Oboji so bili  v 3. krogu boljši od svojih nasprotnikov – ekipa SVIŠ-a je premagala Hrastničane, ekipa Radeč pa je bila boljša od Grosupeljčanov. Moštvi trenutno zasedata 7. in 9. mestno na lestvici, tako da lahko pričakujemo kar izenačen boj za nove ligaške točke.

4. KROG 1. B DRL

PETEK, 04.10.2019
18:30
RD LL GROSIST SLOVAN – ŠRD ŠKOFLJICA PEKARNA PEČJAK
19:00 RK ČRNOMELJ – RK BREŽICE

SOBOTA, 05.10.2019
19:00 ROKOMETNI KLUB KRŠKO – ŠD MOKERC – KIG
19:00 RK DOL TKI HRASTNIK – MRK LJUBLJANA
19:00
RD RUDAR – RK DRAVA PTUJ
19:00 RK RADEČE PAPIR NOVA – RK SVIŠ IVANČNA GORICA
20:00 RD HERZ ŠMARTNO – ROKOMETNI KLUB GROSUPLJE

 

Komentarji