Predstavitev ekip v ligi NLB 2021/2022: RK Trimo Trebnje

Tako kot vsako leto bomo tudi pred letošnjim začetkom v 1. ligi NLB predstavili vse ekipe, ki bodo v sezoni 2021/2022 nastopale v prvoligaški konkurenci. Začenjamo z aktualnimi državnimi podprvaki RK Trimo Trebnje, ki se že nekaj tednov pripravljajo na novo sezono v ligi NLB, minuli petek pa so odigrali tudi prvo uradno tekmo v novi sezoni 2021/2022, ko so v prvem krogu kvalifikacij za EHF Evropsko ligo premagali danski TTH Holstebro.


Cilji Trima bodo v novi sezoni izjemno visoki. Po lanskoletni zgodovinski osvojitvi drugega mesta v ligi NLB in dostojnem nastopanju v EHF Evropski ligi, so apetiti v novi sezoni še zrasli. Pričakovanja pred novo sezono sta delila trener in kapetan Trima, spodaj pa si lahko ogledate tudi seznam igralcev RK Trimo Trebnje za sezono 2021/2022.

Uroš Zorman, trener RK Trimo Trebnje:
“Pričakovanja za dolgoročno obdobje so zagotovo ohraniti klub med tremi najboljšimi ekipami v Sloveniji. Še naprej želimo strmeti k najvišjim ciljem, saj enako razmišljanje zahtevam tudi od ekipe. Lanska evropska sezona je prinesla dodatne izkušnje. Letos smo dobili najtežjega možnega tekmeca na papirju, a Danci se morajo zavedati, da so naleteli na težko oviro.

Uroš Udovič, kapetan RK Trimo Trebnje:
“Vsak začetek sezone je težek. Vsak novinec v ekipi je prinesel neko novo energijo ter izkušnje, hkrati smo se s celotno ekipo lepo povezali na pripravah v Kranjski Gori. Jaz verjamem v celotno ekipo, da izpolni cilje in sezono konča zadovoljna.”

RK TRIMO TREBNJE – SEZONA 2021/2022:
VRATARJI: Aljoša Čudič, Urh Brana, Lazar Sredanović, Radivoje Ristanović (prvi del sezone), Jure Blaževič (samo evropske tekme)
LEVA KRILA: Uroš Udovič, Staš Jovičič-Slatinek, Luka Florjančič;
LEVA ZUNANJA: Gregor Potočnik, Gašper Horvat;
SREDNJI ZUNANJI: Toše Ončev, Marko Kotar, Lovro Višček;
DESNA ZUNANJA: Mihajlo Radojković, Veljko Stanojević;
DESNA KRILA: Gal Cirar, Filip Glavaš, Anže Dobovičnik (poškodovan);
KROŽNI NAPADALCI: Lan Grbič, David Didovič, Miodrag Ćorsović.

STROKOVNI ŠTAB:
TRENER: Uroš Zorman;
POMOČNIK TRENERJA: Marko Mežnaršič;
TRENER VRATARJEV: David Imperl;
KINEZIOLOG: Rudi Slobodnik;
KONDICIJSKI TRENER: Tim Butkovec;
MASER/EKONOM: Maj Grandovec;
PR – STIKI Z JAVNOSTMI: Dominik Pekeč

VODSTVENA EKIPA:
PREDSEDNIK:
 Anton Janc
PODPREDSEDNIK: Jure Višček
DIREKTOR: Saša Pekeč
SEKRETAR: Roman Šavrič.
KOORDINATOR MLAJŠIH KATEGORIJ: Bratislav Stojmenović.

 

FOTO: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Komentarji