Izjemno impresivni rezultati gledljivosti Lige prvakov v sezoni 2020/2021

EHF je danes na svoji uradni spletni strani objavil impresivne rezultate iz minule sezone v EHF Ligi prvakov. V prvi sezoni partnerstva EHF Marketinga z družbo Infront in DAZN Group si je Ligo prvakov skupno ogledalo kar 530 milijonov gledalcev.


Ljubitelji rokometa po svetu so si ogledali za 12.000 ur rokometa v Ligi prvakov, v sezoni 2020/2021 pa je bila zaradi naraščaja števila televizijskih programov, ki prenašajo tekme Lige prvakov in platformah na spletu, bolj dostopna kot kdaj koli prej.

Na EHF so namreč pred začetkom sezone 2020/2021 pozdravili številne organizacijske spremembe in spremembe v prenašanju tekem. Minula sezona v Ligi prvakov je imela kar 400 milijonov digitalnega dosega, veliko ljudi si je tekme ogledalo tudi preko platforme ehf.tv.

David Szlezak, generalni direktor trženja EHF: “Te pozitivne številke v prvi sezoni partnerstva dokazujejo, da so se naša sodelovanja začela odlično. Zahvaljujemo se sodelujočim klubom ter našim partnerjem in zainteresiranim stranem za njihovo podporo. Zdaj se trdo delo nadaljuje, saj si prizadevamo za še uspešnejšo sezono 2021/22.”

Najelitnejše evropsko klubsko tekmovanje se na igrišča vrača 11. septembra, ko se bo s tekmami v EHF DELO Ligi prvakinj pričela sezona 2021/2022. Moška Liga prvakov pa se bo pričela v sredo, 15. septembra.

Komentarji