PSG potrdil novi naslov državnih prvakov

V Franciji smo danes dobili novega prvaka. To je postal PSG, ki si je dve tekmi pred koncem z zmago nad Cessonom Jožeta Baznika priboril naslov. Nantes Roka Ovnička je ugnal Chartres, Limoges Dragana Gajića in Igorja Žabića je izgubil pri Aixu Roka Zaponška, Tremblay Domna Sikošek Pelka pa je remiziral z Nimesom Vida Kavtičnika.


Limoges Dragana Gajića in Igorja Žabića se je odpravil na gostovanje k Aixu, kjer je tesno izgubil z 29-27. Dragan Gajić je dosegel 5 zadetkov iz 7 poizkusov, Igor Žabić pa je dodal 1 zadetek. Na drugi strani je Rok Zaponšek zbral 8 obramb. Nantes Roka Ovnička je gostoval pri Chartresu in slavil z 33-28. Rok Ovniček tokrat ni bil v kadru Nantesa.

PSG si je z zmago na tekmi proti Chartresu zagotovil vnovičen naslov državnih prvakov. PSG je slavil z rezultatom 28-34. Jože Baznik je za Cesson zbral 7 obramb. Domen Sikošek Pelko se je s Tremblayem pomeril z Nimesom Vida Kavtičnika in remiziral. Vid Kavtičnik je za Nimes dosegel zadetek, Sikošek Pelko pa se ni vpisal med strelce.

FOTO: PSG Handball

Komentarji