Reorganizacija Loke: prihaja še sedma okrepitev!

V RD Urbanscape Loka so danes predstavili še sedmo okrepitev za naslednjo sezono. V Škofjo Loko se vrača mladi Alex Mirčevski.


Enaindvajsetletnik se je v zadnjih dveh sezonah kalil v 2. DRL pri RK Cerklje. Najbolje se znajde na desnem zunanjem položaju. Šolo jasno in glasno postavlja pred rokomet, a meni, da bo v letošnji sezoni  lahko uskladil profesionalno igranje in študij.

“V domači klub se vračam po dveh sezonah, ki sem jih časovno moral posvetiti študiju fizioterapije na Jesenicah in s tem prilagoditi ostale obveznosti. V cerkljah so mi ponudili možnost treningov bližje fakulteti, za kar se jim zahvaljujem. Menim, da mi zadnji letnik ne bo predstavljal takih časovnih ovir in se lahko bolj posvetim rokometu ter pomagam svojemu domačemu klubu do zastavljenih ciljev. V Škofji Loki je vzdušje na treningih odlično. Veliko večino fantov poznam in z njimi igram že od mlajših dečkov, tako da mi samo vključevanje v ekipo in stil igre ne predstavljata večjih težav,” je pojasnil sedmi v vrsti novincev loškega kluba. 

Komentarji