Ribnica sporočila novo okrepitev med vratnicama

Ribnica je po odhodu prvega vratarja Ribnice Nebojše Bojića, danes sporočila novico o novi okrepitvi. Klubu se bo v naslednji sezoni pridružil hrvaški vratar Sandro Meštrić.


Hrvaški vratar je svojo rokometno pot začel v matičnem klubu RK Kneginec v hrvaškem Zagorju, iz katerega je leta 2014 prestopil v prvoligaša Gradski rukometni klub Varaždin. Od prestopa v Varaždin je z leti pridobival izkušnje in veljal tudi za enega boljših vratarjev v hrvaškem državnem prvenstvu. Z dobro formo na Hrvaškem je požel zanimanje francoskega prvoligaša Pays d’Aix.

Februarja se je pridružil francoski ekipi in zamenjal prvega vratarja ekipe Wesleya Pardina. V Franciji je podpisal pogodbo do konca minule sezone, Ribničani pa so se hitro zagrebli za hrvaškega vratarja in se že meseca marca dogovorili, za njegov prihod v Ribnico, kjer bo preživel dve sezoni. Z dobrimi predstavami se je Meštrić uvrstil tudi na širši seznam hrvaške članske reprezentance.

“‘Ponosen sem, da prihajam v Ribnico. O društvu, rokometni tradiciji in mestu sem slišal veliko lepih stvari. Veselim se nove sezone, želim si uvrstitve na mesta, ki vodijo v evropska tekmovanja. Potrudil se bom po najboljših močeh, da nam z ekipo to uspe. Pozdravil bi vse navijače, kmalu se vidimo,” je ob selitvi v Ribnico dejal Sandro Meštrić.

FOTO: RD Riko Ribnica

Komentarji