Ribnica zadržala mlada talenta do 2024

RD Riko Ribnica je danes na svojem Facebook profilu objavila novico o podaljšanju pogodb z enima izmed nosilcev igre kluba. V klubu do junija 2024 ostajata nekdanja mladinska reprezentanta Uroš Miličević in Brin Cimerman.


Ribnica v nasprotju z lansko sezono v začetku letošnje sezone lige NLB izgleda veliko bolje. Suhorobarji imajo po treh odigranih krogih na računu tri zmage. Ekipo je v novi sezoni prevzel stari znanec Robert Beguš, ki je s klubom iz dežele suhe robe že nizal odlične uspehe. Zaenkrat se je menjava trenerja Ribničanom obrestovala, a sezona je še dolga in nepredvidljiva.

Ob dobrem uvodu v sezono 2021/2022 so Ribničani danes sporočili novico, da v klubu do leta 2024 ostajata Uroš Miličević in Brin Cimerman. Prvi igra na položaju levega zunanjega in je nekdanji član mladinske reprezentance Slovenije. Otrok ljubljanske MRK Ljubljane je z Ribnico podpisal pogodbo do junija 2024 ob podpisu pa dejal: “S trdim delom in dobrimi predstavami želim pomagati Ribnici do čim večjih uspehov v državnem prvenstvu in z ekipo zaigrati tudi v Evropi. Želim napredovati v vseh segmentih rokometne igre ter tako narediti korak bližje svojim rokometnim ciljem, ki sem si jih zadal že kot otrok.”

Leto mlajši soigralec Brin Cimerman je svojo rokometno pot začel pri Mokerc-KIG-u, ki nastopa v 1. B DRL. Bivši mladinski reprezentant je v sezoni 2019/2020 zapustil matični klub in se pridružil Ribnici, zdaj pa je s klubom še podaljšal sodelovanje tako kot Miličević, do junija 2024: “Vesel sem, da sem podaljšal pogodbo z Ribnico. Tukaj sem zelo zadovoljen, s soigralci se dobro razumemo kar je pomembno za doseganje dobrih rezultatov. Novo sezono smo začeli odlično in upam, da bomo tako tudi nadaljevali. Vse bom dal od sebe, da bom pomagal ekipi do čim boljšega rezultata,” je ob podaljšanju pogodbe dejal 21-letni Cimerman.

Komentarji