RK Mivka (stari) novi državni prvaki

Včeraj je v Športnem parku Ludus Črnuče potekalo državno prvenstvo v rokometu na mivki za članice in člane. Naslov sta zopet osvojili ekipi RK Mivka (članice in člani).


Na tekmovanju je sodelovalo 5 moških in 5 ženskih ekip, ki so se v svoji kategoriji pomerile vsaka z vsako, na koncu pa je glede na lestvico še potekal boj za medalje. Prvi in drugi sta igrala za 1. mesto, tretji in četrti pa za 3. mesto.

V kategoriji članov so 1. mesto osvojili RK Mivka, druga je bila ekipa Ljubljana Warriors, tretji pa so bili člani ekipe Ljubljana Tigers.

V ženski kategoriji so naslov državnih prvakinj osvojile RK Mivka, druge so bile Gladiatorke, tretje pa igralke ekipe MIX Team.

Herman Leskovar (igralec ekipe Ljubljana Tigers): “Res bi rad pohvalil Matejo Kavčič, Darjana Vojina in Janeza Peskarja, brez katerih v Sloveniji ne bi vedeli, kaj je to rokomet na mivki. Z njihovim trudom vsako leto znova dokazujejo, da se šport širi in da ga pozna vedno več ljudi. Super je, ko lahko združiš zabavo, druženje in rokomet na eno igrišče!”

 

Pripravil: Primož Petrovič Vernikov
FOTO: Beach Handball Slovenia – Rokomet Na Mivki Slovenija

 

Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja