RK Slovenj Gradec 2011 sporočil žalostno novico

Iz RK Slovenj Gradec 2011 prihajajo žalostne novice. Klub je nedavno sporočil, da se od igranja rokometa za vedno poslavlja otrok kluba Aljaž Lampret.


Mladi rokometaš je veljal za izjemno perspektivnega, mladega igralca, a mu je načrte v rokometni karieri prekrižala poškodba

“Življenje mladega športnika je precej nepredvidljivo, vendar pa nudi precej neprecenljivih izkušenj in lepih spominov. Od prvega stika z žogo v času osnovne šole, do ustvarjanja prijateljstev v času srednje šole in potem adrenalin ter ponos.

Danes je danes v naš klub prišla informacija, ki je razžalostila belo – modre. Po res temeljitih zdravniških preiskavah je že jasno, da se mora naš Aljaž Lampret, mlad in talentiran levi zunanji igralec članske ekipe, zaradi zdravstvenih razlogov prenehati ukvarjati s profesionalnim igranjem rokometa.
Veliko bi se dalo na tem mestu napisati, važno pa je le to, da Aljaž veš, da ti belo – modra družina stoji ob strani in ti želi veliko pozitivne volje, širokega nasmeha in vedrih korakov v prihodnost, z željo da ostaneš naš aktiven član. Aljaž, #bojevnik drži se,” so zapisali na Facebook strani RK Slovenj Gradec 2011.

FOTO: Aljaž Sešel/RK Slovenj Gradec 2011

Komentarji