Saš Serdinšek-Ekart: “Pričakujemo zahtevno tekmo in lep rokomet”

V sklopu 18. kroga Lige NLB, na Kodeljevem pri RD LL Grosist Slovan gostuje trenutno vodilno moštvo RK Celje Pivovarna Laško. Igralci Slovana se borijo za 6. mesto morda celo za 5., medtem ko bi Celjani po sinočnjem spodrsljaju Trebanjcev, ki so le remizirali z zadnjeuvrščenim Šmartnim, lahko prednost na vrhu še povečali.


Saš Serdinšek-Ekart, rokometaš RD LL Grosist Slovan:
“Za nami je nekaj zahtevnih obračunov, ki se niso izšli po naših pričakovanjih. Zato je dobro, da nocoj v Ljubljano pridejo Celjani, ki so trenutno neporaženi in uvrščeni na vrh lestvice. V tekmo gremo brez večjega pritiska, osredotočili se bomo le na našo igro, ki jo moramo dvigniti na višjo raven pred prihajajočimi dvoboji, ki bodo za nas zelo pomembni. Pričakujemo zahtevno tekmo in lep rokomet. Vzdušje bo odlično, saj bomo igrali na slovanov dan.”

Gal Gaberšek, rokometaš RK Celje Pivovarna Laško:
“Nocoj gostujemo pri LL Grosistu Slovanu. To je vedno neugodna ekipa, sploh kadar igrajo doma. Na tekmi v Celju smo imeli predvsem v prvem polčasu kar nekaj težav, zato bomo morali biti v soboto zbrani in prikazati dobro igro, da pridemo do uspeha.”

Tekma na Kodeljevem se začne ob 17:30.

FOTO: RD LL Grosist Slovan

Komentarji