Selektor zadovoljen z energijo

Slovenska reprezentanca zadnje taktične zamisli selektorja Ljubomirja Vranješa pred evropskim prvenstvom, pili v Zrečah.


Čeprav se je tekom priprav slovenska reprezentanca soočila z nekaj preprekami, pa je selektor zadovoljen z opravljenim. “Zadovoljen sem, a vedno je lahko boljše. Veseli me, da se v moji ekipi pretaka prava energija in da je vsakemu mojemu izbrancu iz dneva v dan vse bolj jasna njegova vloga v reprezentanci. Edina negativna zadeva v zvezi s tem je, da nam manjkajo pripravljalne tekme. Na njih se najbolje vidijo slabe in dobre lastnosti ekipe. “Ena naših glavnih nalog v tem delu priprav bo dvigniti raven agresivnosti v naši igri, na tem bomo največ delali do odhoda v Debrecen,” je povedal Šved.

Kapetan izbrane vrste Jure Dolenec je povedal, da sta bili tekmi znotraj reprezentance, ki sta nadomestili tekmi z Italijo napeti: “Tudi medsebojne tekme znotraj reprezentance znajo biti še bolj intenzivne in utrujajoče od pravih tekem, saj na njih neprestano igraš v napadu in obrambi ter nimaš časa za počitek.”

Slovenska reprezentanca bo v Debrecen odpotovala jutri, 11. januarja. Prva tekma fante čaka 13. januarja, tekmec bo Severna Makedonija.

 

Komentarji