Sistem igre FANTASY LIGE

Poročali smo, da ima slovenski rokometni prostor svojo FANTASY ligo (več tukaj)! Kakšen je sistem igre?


Sistem igre je preprost!

  1. Na spletni strani rokometna-zveza.si/virtualna-liga zgolj prvič opravite registracijo in jo potrdite s klikom na povezavo, ki jo prejmete na podan elektronski naslov.
  2. Potrditev računa vas bo znova popeljala na spletno stran, kjer ste predhodno opravili registracijo. Tokrat zgoraj poiščete gumb prijava in se vpišete z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ju navedli ob registraciji.
  3. Po prijavi je čas, da izberete virtualno ligo, v kateri se želite pomeriti z ostalimi uporabniki. Pod predstavitvenim videom kliknete gumb z rokometno žogo, nato pa na spodnji logotip lige, ki vas preusmeri na podstran virtualne Lige NLB ali 1. ženske rokometne lige (slednja bo na voljo po reprezentančnem premoru).
  4. Znotraj posamezne lige imate na voljo dve tekmovanji. V prvi, t.i. Fantasy ligi na vsakem igralnem mestu izberete enega izmed igralcev ali igralk, za katere želite, da tvorijo vašo ekipo. Po izboru morate izbrati še kapetana, ki bo z izkupičkom na tekmi prinesel dodatne točke. Izbor ekipe potrdite s klikom na gumb »Potrjujem izbor ekipe«.
  5. V drugi igri, imenovani »Napovej rezultat«, lahko za vsako tekmo podate napoved, kako tesen bo končni rezultat. Najprej s klikom na logotip kluba izberete ekipo, kateri pripisujete več možnosti za zmago, nato pa dodate še napoved končne razlike. To podate skozi tri ponujene možnosti: zelo izenačeno (razlika med 0 in 1 zadetkom), zmaga (razlika med 2 in 6 zadetkov), prepričljiva zmaga (zmaga za 7 ali več zadetkov).
Komentarji