Slovenski rokomet ima FANTASY LIGO!

Za vse rokometne sladokusce prihaja virtualna liga! Z izbrano ekipo igralcev Lige NLB in igralk 1. ženske rokometne lige se boste podali v boj za lepe praktične nagrade in primat najboljšega trenerja iz domačega naslonjača.


Gre za virtualno, povsem brezplačno igro, v kateri si v okviru danih možnosti izberete svojo sedmerico rokometašev ali rokometašic in upate, da se bodo le-ti na igrišču čim bolje odrezali. Vsak oziroma vsaka po koncu tekme namreč na podlagi izračuna statističnih parametrov zbere določeno število točk.

Uspešnost vsakega uporabnika virtualne lige bo odvisna od seštevka vseh točk, ki jih bodo v določenem krogu zbrali rokometaši ali rokometašice njegove ekipe. Posebno veljavo bo imel tudi izkupiček izbranega kapetana oziroma kapetanke.

Druga igra, ki jo prav tako ponujamo na novo, pa je Napoved rezultata. Tu vsak najprej izbere ekipo, kateri pripisuje več možnosti za uspeh, nato pa med tremi možnostmi poda še napoved, kako tesen bo končni rezultat.

»Vesel sem, da smo v kratkem času uspeli pripraviti izdelek, ki bo popestril dogajanje na slovenski rokometni sceni. Lahko rečem, da sem izjemno zadovoljen z odzivnostjo ter s sodelovanjem in željo klubov, da se tekmovanja dvignejo na še višjo raven. To samo kaže, da se vsi skupaj zavedamo, da lahko le tako razvijamo produkt rokometa in ga še približujemo navijačem, ki klubom dajejo največjo vrednost. Hvala tudi našemu partnerju Pick Your Squad, s katerim smo uspeli realizirati produkt, ki nam bo pomagal pri popularizaciji rokometa in rokometne igre. Najprej začenjamo z Ligo NLB, po svetovnem prvenstvu za ženske, naboru dodajamo še elitno žensko ligo, t.i. Fantasy liga in igra Napovej rezultat pa bosta verjamem zanimiva za vse navijače. Zato vse klube, navijače in ljubitelje rokometa ter športa vabim, da se nam pridružijo, saj je igra povsem brezplačna, prinaša pa rokometne nagrade za tiste najuspešnejše. Vsem želim veliko zabave pri igranju,« ob novosti na slovenskem rokometnem prostoru pove direktor tekmovanj na Rokometni zvezi Slovenije, Miha Pantelič.

Do virtualne igre lahko dostopate na rokometna-zveza.si/virtualna-liga, kjer našli vsa pravila in dodatne razlage, nekaj najosnovnejših pa smo jih zbrali že spodaj.

Komentarji