Škaper: “Prehitro smo se zadovoljili z razliko”

Rokometaši Ribnice so v drugem krogu lige NLB gostovali pri ekipi Dobove. Tekma je bila zaradi prenove dvorane v Dobovi odigrana v Brežicah, kjer se je zbralo tudi nekaj navijačev. Ribničani so v Zasavju osvoji drugo zmago v prvenstvu, ekipa pod vodstvom Benjamina Teraša pa bo za prvo zmago v novi sezoni morala še počakati.


“Vedeli smo, da nas čaka težka tekma. Riko Ribnica je kakovostna ekipa. Držali smo se nekje 20 minut, kasneje pa je bil padec v igri očiten. V nekih trenutkih smo bili celo v prednosti, kar se tiče rezultata, vendar nam razlike ni uspelo ohraniti. Pozna se, da imajo Ribničani daljšo klop, saj so bili igralci sveži. Na žalost se kasneje za nas ni izšlo, povedli so za sedem golov in težko se je bilo vrniti. Naslednjo tekmo gremo na polno,” je po tekmi povedal trener Dobove Benjamin Teraš.

Damjan Škaper, trener Riko Ribnice:
“V večini smo uresničili naše cilje, smo se pa prehitro zadovoljili z razliko sedmih zadetkov. Padec v igri je bil očiten. Na to moram opozoriti fante. To mi ni bilo všeč. Sam pristop do tekme je bil dober in vidim, da iz tekme v tekmo napredujemo. Kar se tiče začetka tekme, mogoče fantje niso verjeli, da Dobova izvaja dobre, hitre napade s sredine igrišča in da se je treba vračati v obrambo. Zato smo tudi prejeli štiri gole. To je bilo opozorilo za prihodnje tekme.”

Komentarji